2022. aasta kokkuvõte: Mis toimus Eesti hasartmängusektoris

Uus aasta on alanud ja on aeg teha kokkuvõtteid. Mis toimus Eesti hasartmängusektoris 2022. aastal?

Samal ajal kui pandeemia oli alles lõppemas, avasid uksed üsna paljud uued online kasiinod.

2022. aastal tulid Eesti hasartmänguturule lausa kümned uued kasiino, millest väga paljude kohta oleme ka meie kasiino arvustuse kirjutanud.

2022. aastal avatud uued kasiinod

Eesti Kasiino lehel oleme me arvustused kirjutanud näiteks järgmistest 2022. aastal avatud kasiinodest:

Kõik need kasiinod on Eesti mängijatele avatud ja soovi korral saad neis kohe mängima asuda.

Tegelikkuses avati aga lisaks neile veel üsna palju kasiinosid. Küll aga ei ole mitmeid neist veel eestlastele avatud – seda hoolimata sellest, et kasiino ise on Eestis tegutsemiseks vajaliku litsentsi saanud ning tegemist on juba aktiivse kasiinoga.

Mille poolest 2022. aastal avatud uued kasiinod silma hakkavad?

Uued kasiinod, mis eelmisel aastal avati, järgivad kõik samu trende, mis juba sellele eelnevatel aastatel alguse on saanud.

  • Konto loomine pole vajalik. Suurem osa 2022. aastal avatud uutest kasiinodest on kontovabad kasiinod, milles eraldi konto loomine ei ole vajalik. Piisab vaid oma internetipanga kaudu läbi Trustly või siis Zimpleri esmase sissemakse tegemisest ja konto ongi kohe loodud.
  • Väga hea mänguvalik. Kui uued kasiinod alustavad, siis tihtipeale ei ole nende mänguvalik just kõige suurem. 2022. aastal avatud kasiinode puhul on aga näha, et mänguvalik on väga korralik peaaegu kõigis neis.
  • Vähesed vastutustundliku mängimise seaded. Negatiivse poole pealt on silma hakanud see, et pakutakse vaid neid kohustuslikke vastutustundliku mängimise seadeid ja omalt poolt vabatahtlikult lisavõimalusi mängijatele ei anta.
  • Cashback pakkumised. Võrreldes varasemalt avatud kasiinodega on näha enam raha tagasi ehk cashback pakkumisi.
  • Palju tasuta spinne ja 200% boonused. Samuti pakuvad uued kasiinod väga palju tasuta spinne ja mitte 100% vaid lausa 200% suuruseid tervitusboonuseid.

Mida toob 2023. aasta?

Praeguseks on juba selge, et uuel aastal jõuab eestlasteni veel kümneid uusi kasiinosid. Seda lähtuvalt Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt väljastatud litsentsidest. Nii et ootame huviga, mis täpsemalt käesoleval aastal juhtuma hakkab.

Your casinos will be cleared

Are you sure?